• Språk: Norsk Norsk
  • Valuta: NOK
  • Endre

Språk:

Valuta:

Handlekurv

OM GLOBALO

GLOBALO-NORGE ____________________________________________________________________________________________________________________

 

Bli kjent med GLOBALO

GLOBALO er et førsteklasses merke av kjøkkenhetter, distribuert av HerlinGroup Sp.z o.o. . Mange års erfaring i husholdningsapparater-industrien fikk oss i 2001 til å etablere et merke rettet til privat- og bedriftskunder på jakt etter kjøkkenhetter av høy klasse - effektive, stillegående, interessant i design og utstyrt med innovative teknologier.

Designkontoret, lageret og det stasjonære utstillingsrommet ligger i Rzeszów. Dette betyr at vi har full kontroll over opprettelsen og distribusjonen av våre produkter og kan gi våre kunder og partnere nødvendig støtte og tilfredsstillende service i alle ledd i kjøpsprosessen.

 

VÅRT OPPDRAG

Vår misjon hos "GLOBALO-NORGE" er å gi kundene høykvalitets kjøkkenvifter og hetter med lavt støynivå. Vi ønsker å gi kundene våre ikke bare funksjonelle enheter, men også vakre og elegante design som passer perfekt inn i ethvert kjøkken. Vår nettside er vennlig og enkel å bruke, slik at kundene enkelt kan navigere gjennom tilbudet vårt. I tillegg tilbyr vi omfattende rådgivning og installasjonsstøtte for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Besøk vår nettside og oppdag vårt brede utvalg av produkter for å hjelpe deg med å lage ditt drømmekjøkken.

 

VÅR VISJON

Vår visjon er å gi kundene høykvalitets kjøkkenvifter og hetter som ikke bare effektivt fjerner lukt og røyk, men som også er estetiske og stillegående. Vi ønsker at produktene våre ikke bare skal være praktiske, men også en dekorasjon for hvert kjøkken. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av mønstre og farger for å tilpasses individuelle kundepreferanser. Vår nettside er utformet på en brukervennlig måte, slik at du enkelt kan navigere og gjøre deg kjent med tilbudet vårt. Vi er stolte av vår profesjonelle støtte, som gir omfattende råd og installasjon. Vårt mål er å skape det perfekte kjøkkenet for hver kunde.